Grønt og skjønt på balkongen

Photos: ladybird
Jeg har blitt så glad i planter jeg. Og de siste årene har jeg sådd frem planter innendørs, som kan pryde balkongen gjennom hele sommeren. Aller best liker jeg de spiselige variantene – urter, grønnsaker og bær. Ingenting smaker bedre enn de tingen du sår og dyrker frem selv. Jeg elsker å lage mat sammen med mannen i huset, og da er det ekstra koselig å kunne plukke noen stilker med ulike urter på egen balkong, som deretter brukes i deilige mariander til grillmaten eller kanskje i en mojito.
På altmuligbutikken TGR fant jeg disse små mini-drivhusene. De rommer nå små spirende sukkertplanter. Gleder meg til å plante de ut på balkongen!
Grønn og frodig balkong er så fint, bare se på disse bildene jeg fant på pinterest.
Photos: pinterest/ FanFanBlanc, Stil Inspiration, Gardenista, Protracted Garden

Publisert

i

av

Kommentarer

3 kommentarer til “Grønt og skjønt på balkongen”

 1. ladybird avatar

  The Girl in Oslo og Luisa: det er jo så koselig å dyrke frem noe selv! 🙂

 2. Luisa Fernanda del Mar avatar

  Så flink du er! Skulle ønske jeg fikk meg til å gjøre det selv, det er jo så fint og koselig.

 3. The girl in oslo avatar

  Holder på med dyrking på balkongen selv…det er ganske moro 🙂
  Ha en fin dag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *