Grønt blomstertips til hjemmet

Photos: ladybird
Her kommer et bittelite og veldig enkelt grønt tips til hvordan du kan få enda mer ut av blomsterbukettene du kjøper. Jeg er inne i en veldig grønn periode om dagen, det er grønne planter som står i fokus. Da jeg sto og rensket stilkene på mine nyinnkjøpte peoner så slo det meg at bladene jeg fjernet var så fine. Så hvorfor kaste disse? De gjør seg veldig fin i en liten vase, her ute på balkongen. En liten vase fant også veien inn på badet.
Apropos badet, jeg har tidligere tipset om å ta ut 1-3 blomster av bukettene du kjøper og sette de i en liten vase på badet – jeg garanterer deg at det gir en mye bedre og hyggeligere start på dagen når du kommer inn på badet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *