Grønn Deo

Photo: ladybird
Jeg er litt skeptisk til alle ingrediensene som brukes i kosmetikk, og deoderant er ofte en av verstingene. Jeg har lenge prøvd å holde meg unna deoderanter med aliminium – men de helt grønne variantene har jeg ikke testet før nå. Denne fra Schmidt’s har jeg fått anbefalt av flere og nå synes jeg plutselig jeg ser den overalt, i magasiner, på instagram…Så da plukket jeg like godt med meg en fra Gimle Parfymeri her om dagen. 
Det er en litt tykk og en smule tørr krem, som skal varmes mellom fingrene og smøres under armene. Det føles litt rart i starten, og jeg var litt skeptisk når jeg kjente hvordan den føltes mellom fingertuppene, den føles nemlig ganske seig og trå mellom fingrene. Men den skepsisen var ubegrunnet, når du har fått smurt den under armene så merker du nemlig ikke noe mer av den, den virker hverken klissete eller klam. Og den lukter mildt og godt og ikke altfor alternativt. For ærlig talt, jeg er skeptisk til ting jeg bruker på huden, men jeg må innrømme at det er ikke alle grønne alternativer som altid føles like freshe. Dog, dette var en vinner! Den føles bra på huden, den lukter godt og kanskje det viktigste – den funker!
Den finnes i flere ulike lukter, men jeg synes dette er den beste. Du kan blant annet kjøpe den på Gime Parfymeri eller på pureskin.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *