Geeky Girl in Goggles

Photos: ladybird, pinterest
Jeg synes det er så fint med briller! Selv bruker jeg oftest linser, siden jeg trener en del og da ikke gidder å bytte fra briller til linser. Men de dagene jeg ikke trener så prøver jeg å bli flinkere til å bruke brillene mine. Det er jo så fint – og kjæresten elsker det! Han nevner titt og ofte at jeg må bruke brillene mine mer.
Og denne uken var jeg på en brilleevent arrangert av Mildh PR for Luxottica. Der fikk vi sniktitte på vårens brilletrender og solbrilletrender fra merker som Dolce&Gabbana, Emporio Armani, Prada og Ray Ban. Jeg falt pladask for noen skikkelig nerdete og herlige briller fra Prada, og et par-tre solbrillepar. Dette kan bli dyrt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *