Fra Ubud til Seminyak…

Photos: ladybird
Etter noen helt nydelige dager og netter i Ubud så satte vi snuten mot litt mer urbant liv i Seminyak. Seminyak er en by på den sørlige delen av øya, som vokser sammen med Kuta. På mange måter så er Seminyak et typisk sted jeg kanskje skygger unna når jeg reiser – det er fullt av turisme, det mangler litt sjel og identitet og stranda er vel egentlig bare så som så. Meeeen hvis man vil ha litt urbant liv rundt seg, se litt folk, spise god mat og kanskje shoppe litt – ja da er noen dager i Seminyak et bra alternativ! Men jeg ville nok aldri anbefalt noen å legge hele ferien hit, ihvertfall ikke hvis du har litt de samme ønskene til reiser som meg.
Vi bodde i gåavstand utenfor Seminyak sentrum, på et hotell som heter Vasanti Seminyak Resort. Siden vi reiste veldig på sparket, og booket hotellovernattingene underveis, ofte kvelden før vi skulle reise videre, så var det ikke alltid vi fikk rom på de hotellene vi hadde fått anbefalt av andre. Men Vasanti var absolutt et ok sted å bo noen netter, litt utenfor gryta. Hvis du vil bo midt i gryta så kan Paasha være verdt å sjekke ut.
For oss handlet besøket i Seminyak mest om å spise godt og titte litt på livet. Av restauranter som er verdt å nevne i Seminyak er blant annet; Ku De Ta, Ultimo, La Lucciola (for frokost), Potato Head. Sistnevnte, Potato Head, er en stor beachblub rett ved stranden, med tre ulike restauranter og god partystemning døgnet rundt. Vel verdt et besøk for en lunsj, en drink eller for å henge der en dag og se på livet.
Hvis du er litt den samme typen som meg og synes en del steder mister sjarmen når det blir for mye turisme og for kommersielt, så kan det være en ide å bo i noen av de nærliggende områdene som Jimbaran eller Uluwatu, og heller ta dagsturer inn til Seminyak.

4 thoughts on “Fra Ubud til Seminyak…

 • Reply dobry sklep 18. mars 2024 at 02:42

  Wow, incredible weblog format! How lengthy have you ever been running a blog
  for? you make blogging look easy. The whole glance of your site is fantastic, let alone the content material!
  You can see similar here sklep internetowy

 • Reply Jslxlc 5. januar 2024 at 16:55

  strongest prescription allergy medication alternatives to allergy medication best nighttime medicine for allergies

 • Reply ladybird 5. mai 2015 at 15:59

  Anonym: beklager at det tok litt lang tid å svare deg! Jeg brukte Le Tan veldig mye i fjor og likte den veldig godt -spesielt oljene som lukter av kokos! Men jeg ville valgt et enda renere alternativ for ansiktet, noe som absolutt ikke tetter til huden og fører til urenheter (som veldig mange solkremer). Til ansiktet er Supergoop en favoritt!

 • Reply Anonym 29. april 2015 at 21:11

  Hei. Jeg har lagt merke til at du er opptatt av hva solkremer og andre hudpleie/sminkeartikler inneholder. Det nærmer seg jo sommer og jeg er på utkikk etter solkrem med høy faktor, helst 30. Ser du har skrevet om Le Tan tidligere. Er dette også en solkrem som ikke inneholder mye skummelt? Viktigst for meg er egentlig mineraloljer for de tetter til huden min.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *