Fokus på bryn

 Photos: ladybird
Jeg er veldig glad i bryn, og da av den typen som gjør litt ut av seg. Kraftige, uttrykksfulle bryn. Jeg er heldigvis født med ganske kraftige bryn, men de trenger allikevel litt hjelp nå og da. En gang i blant farger jeg de med kolokrem, rett og slett en klassiker når det kommer til brynsfarging. Sort blir litt hardt, så jeg går for den kalde brunefargen «askebrun». 
En god pinsett er et must for napping, denne har jeg hatt så lenge at jeg ikke lenger husker hvor den er fra – men det er et must med pinsett av god kvalitet! Kjipe pinsetter er noe av det mest irriterende å jobbe med. For å fylle inn litt arr og hull i brynet så bruker jeg en brynspenn fra Youngblood, den er super for et naturlig uttrykk. Og sist men ikke minst, et lett strøk av en øyenbrynsgele for å holde brynene på plass, denne er fra norske Zanzuel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *