Favorittskrubb fra Exuviance – uten «plastic polyethylene beads»

Photos: ladybird
Nå om dagen er dette min absolutte favorittskrubb til ansiktet – Exuviance Triple Microdermabrasion Face Polish. Exuviance kan vel sies å være mitt favorittmerke innen hudpleie, så og si alt jeg kjøper derfra faller veldig godt i smak. Det er tre hovedingredienser i denne skrubben som gjør den så god: papaya enzymer, glykolsyre og «Microdermabrasion Crystals». Se for deg en fløyelsmyk og samtidig eksfolierende krem (som lukter fantastisk digg!) med bittesmå og veldig effektive skrubbekorn, så har du denne skrubben! Den er effektiv, men samtidig mild og god mot huden. En ny favoritt som har flyttet inn i baderomsskapet for å bli.
Jeg bruker den både i dusjen, sammen med min Clarisonic og alene. Påfør et tynt lag på fuktig ansikt, masser og la virke i et par minutter siden den både inneholder skrubbekorn som skrubber, men også eksfolierende ingredienser som bare trenger å ligge på huden for å virke. Jeg er sikker på at du kommer til å elske denne!
Og en ting til – skrubben er fri for «plastic polyethylene beads». Disse dumme små plastikk-kulene som kosmetikkindustrien bruker i blant annet skrubb og tannkrem, som ikke brytes ned og derfor skaper store problemer i maritime miljøer når fisk og maritime skapninger spiser de. Les mer om dette på Beat The Microbeads siden, eller last ned appen som forteller deg hvilke produkter du skal holde deg unna for å skåne miljøet for denne unødvendige og skadelige bruken av plastikk i kosmetikk!

4 thoughts on “Favorittskrubb fra Exuviance – uten «plastic polyethylene beads»

 • Reply Vqaxxw 5. januar 2024 at 17:25

  tablet for allergy on skin strongest otc allergy med non drowsy allergy medication canada

 • Reply ladybird 8. desember 2015 at 20:52

  Maren: jeg prøver, men kan helt sikkert bli mye flinkere! Men det er alltid noe jeg prøver å ta hensyn til! Heldigvis er det mange gode nettbutikker som gjør mye av jobben for deg om dagen, og plukker ut de trygge gode produktene 🙂 Veldig hyggelig at du tar deg tid til å bemerke det!

  C: den er sååååå god!

 • Reply C. 22. november 2015 at 15:50

  min favoritt også=)

 • Reply Maren 21. november 2015 at 07:56

  Synes det er veldig fint at du er besvisst på miljøet og dyrevelferd. Det er slikt lesere, ialfall meg setter pris på:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *