Favoritt: Youngblood Crease/Smudge Brush

Photo: ladybird
Jeg har fått en del spørsmål om jeg har noen sminkebørster å anbefale, og her er jeg virkelig ikke en ekspert. Jeg er rett og slett ganske amatør på å legge øyesminke, men kanskje det er en god ting – for når jeg finner en børste som jeg synes er lett å jobbe med, så vil jo det si at andre som heller ikke er proffe på dette, også vil få en litt enklere sminkehverdag.
De børstene jeg virkelig elsker i samlingen min har jeg fått anbefalt av profesjonelle, stylister, makeupartister eller venninner som er modeller og blir sminket mer enn de fleste. Jeg har lenge harr MAC sin 217 som en stor favoritt når det kommer til dusebørste, men har ikke helt klart å finne en børste til å legge selve øyeskyggen. Innti vi fikk inn Youngblood der jeg jobber. Jeg elsker jo Youngblood, og makeupsamlingen min har utallige Youngbloodprodukter. Men dette er den første kosten jeg forsøker, etter å ha fått den anbefalt selvfølgelig. Youngblood Crease/Smudge Brush. Og den er helt suveren! Endelig en børste som gjør jobben med å legge øyeskygge mye enklere, det er faktisk så greit å legge øyeskygge nå at jeg har begynt å bruke en del øyeskygge i hverdagen. Før var det kun når jeg skulle på fest. Riktige børster gjør jobben så mye enklere – og de to jeg nevner ovenfor er absolutt en god start!
Og husk å rengjøre børstene dione, mer om det her.

2 thoughts on “Favoritt: Youngblood Crease/Smudge Brush

  • Reply ladybird 6. februar 2015 at 16:04

    Anonym: Den heter Satin Taupe og er fra MAC. Overraskende enkel å legge og utrolig fin på!

  • Reply Anonym 3. februar 2015 at 16:19

    Hvilken øyenskygge e det på bildet?:-) den så fin ut!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *