En favoritt fra Burberry Makeup

Burberry Makeup

EN FAVORITT I SMINKEPUNGEN

Jeg ble så glad da jeg oppdaget at Douglas hadde begynt å føre Burberry makeup. Burberry sminken dukket ofte opp i en del sminkevideoer jeg har kommet over, og produktene så alltid veldig fristende ut. Dessverre ser det ut til at Douglas kutter ut Burberry makeupen, så heretter må jeg titte etter denne favoritten når jeg er ute på reise. Noe av det fineste med sminken fra Burberry er alle de veldig anvendelige fargene, supre for de som ikke er superflinke på make up, slik som meg selv. Jeg trenger sminke som er enkel å legge og som kan brukes til det meste. Siden jeg ikke sminker meg med øyenskygge hver dag, så trenger jeg liksom ikke dra det så veldig langt når det kommer til farger.

Burberry Makeup

Photos: ladybirds nest

Sånn sett er Burberry sin Eye Colour Cream #100 i fargen Gold Copper helt perfekt. En veldig anvendelig farge som kan brukes både til hverdags og fest, og den er enkel å legge. Akkurat slik jeg liker det.

Så da blir det rett og slett skrevet opp på listen over ting jeg skal titte etter på reise – for Burberry makeup’en vil jeg ha mer av!

One thought on “En favoritt fra Burberry Makeup

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *