En favoritt fra Italia

En favoritt fra Italia

I vesken min finner du en ny favoritt fra Italia.

Da jeg var i Firenze tidligere i sommer, så tok jeg turen innom en Kiko Milano butikk. Kiko Milano er et italiensk makeup brand med egne butikker over hele Italia.

Jeg kunne sikkert ha plukket med meg mye mer, men hadde litt knapt med tid. Men denne leppestiften, den måtte jeg ha.

Og siden har den vært en favoritt! En naturlig rosafarge som funker supert når man bare trenger litt ekstra farge.

Fargen heter #102 hvis du fikk lyst til å teste den ut. For Kiko sender også til Norge. Sjekk ut nettsiden til Kiko her.


A favorite from Italy! Visiting Firenze I had to make a stop at a Kiko Cosmetics store. The Italian makeup brand does a lot of great products, and especially some great lipstick colors. I picked this one, #102, a perfect pink for everyday use.

You don’t need to go to Italy to shop Kiko, just click&shop at their website.

Follow my blog with Bloglovin


Publisert

i

av

Kommentarer

3 kommentarer til “En favoritt fra Italia”

 1. Siri Rude avatar
  Siri Rude

  Så flott å se at flere får øynene opp for KIKO, men at det går an å bestille på nett til Norge er feil…jeg har prøvd flere ganger og på slutten blir alt avvist…jeg har brukt KIKO siden 2008, og kjøper det i Berlin

  1. randi ladybirds nest avatar
   randi ladybirds nest

   KIKO har masse bra, jeg gleder meg til å teste ut mer derfra! Så dumt, det ser jo virkelig ut som om det kan bestilles på nettsiden! Beklager feilinformasjonen, jeg var helt sikker på at det gikk jeg 🙂

  2. randi ladybirds nest avatar
   randi ladybirds nest

   Har du forresten noen KIKO favoritter du vil anbefale?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *