En favoritt fra Italia

I vesken min finner du en ny favoritt fra Italia.

Da jeg var i Firenze tidligere i sommer, så tok jeg turen innom en Kiko Milano butikk. Kiko Milano er et italiensk makeup brand med egne butikker over hele Italia.

Jeg kunne sikkert ha plukket med meg mye mer, men hadde litt knapt med tid. Men denne leppestiften, den måtte jeg ha.

Og siden har den vært en favoritt! En naturlig rosafarge som funker supert når man bare trenger litt ekstra farge.

Fargen heter #102 hvis du fikk lyst til å teste den ut. For Kiko sender også til Norge. Sjekk ut nettsiden til Kiko her.


A favorite from Italy! Visiting Firenze I had to make a stop at a Kiko Cosmetics store. The Italian makeup brand does a lot of great products, and especially some great lipstick colors. I picked this one, #102, a perfect pink for everyday use.

You don’t need to go to Italy to shop Kiko, just click&shop at their website.

Follow my blog with Bloglovin

4 thoughts on “En favoritt fra Italia

 • Reply wheepeapy 19. oktober 2023 at 10:13

  propecia results Cefoxitin is often used in combination therapy for mycobacterial disease Table 241

 • Reply Siri Rude 17. november 2016 at 09:40

  Så flott å se at flere får øynene opp for KIKO, men at det går an å bestille på nett til Norge er feil…jeg har prøvd flere ganger og på slutten blir alt avvist…jeg har brukt KIKO siden 2008, og kjøper det i Berlin

  • Reply randi ladybirds nest 17. november 2016 at 18:05

   KIKO har masse bra, jeg gleder meg til å teste ut mer derfra! Så dumt, det ser jo virkelig ut som om det kan bestilles på nettsiden! Beklager feilinformasjonen, jeg var helt sikker på at det gikk jeg 🙂

  • Reply randi ladybirds nest 17. november 2016 at 18:05

   Har du forresten noen KIKO favoritter du vil anbefale?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *