Duften av Hvar…

Inneholder produktlenker
Photo: ladybird
Jeg har aldri vært så glad i lukten av lavendel. Inntil i sommer. Da vi var på Hvar i sommer, duftet det deilig av lavendel overalt! Og hele forholdet mitt til denne duften endret seg. Noen av nettene leide vi en leilighet av en veldig hyggelig dame, da vi dro derfra så ga hun oss en liten pose med ekte lavendel, som hun hadde sydd selv. Og den lukter så fantastisk! Jeg har siden vært på leting etter en lavendelspray som jeg kan spraye på sengetøyet vårt, og her er en av de jeg har blitt mest glad i. for lavendel er ikke bare lavendel, det finnes utallige duftvarianter og det gjelder virkelig å finne den man liker. Ikke bli skremt av at det står Lavendel&vanilje på flasken, vaniljelukten er knapt merkbar, den tilfører bare litt vrame og rundhet til lavendellukten. 
Til og med kjæresten, som vanligvis ikke er så glad i alle mine duftlys, syntes denne luktet deilig og friskt! jeg klikket den hjem fra iherb, de har også en del andre lavendelsprayer eller -oljer for de som vil teste ut det.
Neste gang jeg skal ut og reise så skal jeg sjekke ut lavendelsprayen til This Works, den er det nemlig veldig mange som har anbefalt meg!

3 thoughts on “Duften av Hvar…

 • Reply ecommerce 17. mars 2024 at 04:44

  Wow, wonderful blog layout! How long have you been running a blog for?
  you make running a blog look easy. The whole look of
  your site is wonderful, let alone the content material!
  You can see similar here sklep internetowy

 • Reply ladybird 16. desember 2014 at 20:37

  Åhhhh..kan ikke du si fra hvordan den skrubben ble, etter at du har testet? Har ikke fått lagd den selv enda 🙂

  Så godt at produktene er fremme, about time 😉

 • Reply Karianne 13. desember 2014 at 07:35

  Jeg har også etter hvert fått veldig sans for lavendelduft, og skal faktisk lage den kokos/lavendel sukkerskrubben som du viste for en stund siden, i julegave til noen venninner 🙂 Ja, også kom pakken med Dermablendproduktene i går – tusen takk for den koselige hilsenen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *