Dior Lip Glow

Photos: ladybird
Et godt bevis på at dette er en favoritt, den er brukt helt opp, nå trenger jeg en pensel for å kunne påføre siste rest. Lip Glow fra Dior ser ut og føles som en lip balm på leppene, men den reagerer med leppene dine og gir de en frisk rosa farge. Pleie og naturlige rosa lepper i ett, det kan jeg like. Dette er den andre jeg har brukt opp og den blir garantert kjøpt igjen. Det eneste som er litt dumt med den er at den er lite drøy og brukes opp ganske raskt, men det kan jeg leve med!

Publisert

i

av

Kommentarer

3 kommentarer til “Dior Lip Glow”

 1. ladybird avatar

  Ingis: jeg har Chubby Sticks i mange farger, de er digge! 🙂 Foretrekker den varianten med mest pleie, den som er litt mer gjennomsiktig!

  Herberryness: Ohh hett tips! Gloss er litt på vei tilbake i sminkepungen min.

 2. Herberryness avatar

  Elsker denne! Gloss'n er også digg 😉

 3. ingis avatar
  ingis

  Da vil jeg anbefale deg Clinique sine chubby sticks! Synes de gir like mye, om ikke mere pleie enn Lip-glowen fra dior, også finnes de i mange fine farger 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *