Decléor for mammamager

Photo: ladybird
Magen begynte plutselig å vokse ganske raskt og da fant jeg ut at det kanskje ville være lurt å pleie den litt ekstra. Den skal tross alt gjennom ganske mye de neste månedene, så det er greit å legge et godt grunnlag for at huden skal holde seg elastisk og fin og forhåpentligvis unngå noen strekkmerker. Jeg er ganske avslappet i forhold til forandringene som nå skjer i kroppen, men det føles alikevel veldig greit å forebygge litt. 
En venninne av meg som er hudpleie anbefalte disse to produktene til meg, Decléor Aromessence Sculpt Firming Body Serum og Decléor Aroma Sculpt Stretch Mark Restructing Gel-Cream. Først smører jeg inn magen med noen dråper av oljen, før jeg påfører et tynt lag av den lette gelekremen. Det er jo alt for tidlig for meg å kunne si noe om hvordan disse fungerer, men en ting kan jeg love dere – og det er at de lukter helt fantastisk godt. Friskt og godt av blant annet grapefrukt. Og hvis vi skal store på min venninne, så er absolutt disse produktene et hot tips til voksende mager. Som hun så herlig sa «jeg har masse skavanker her og der, strekkmerker og cellulitter både her og der, men magen, den er like fin som før graviditeten». 
Vel verdt å gi et forsøk! 
Jeg skal forsøke å huske å gi en tilbakemelding og anmeldelse etter endt graviditet. Og har du lyst til å gi produktene en prøve, du kan blant annet kjøpe de på blivakker.no og blush.no

2 thoughts on “Decléor for mammamager

  • Reply ladybird 15. februar 2015 at 13:41

    Maren: Ja, det er visst mye det hormonelle og arv som spiller inn her, men jeg har fortsatt troen på at litt ekstra pleie nå, vil gang magen over tid – så får vi se da! Det er jo bare en måte å finne det ut på. Jeg smører både den voksende magen og noen eksisterende strekkmerker, så får vi se om noen måneder 🙂

  • Reply Maren 9. februar 2015 at 18:06

    Hei.
    Strekkmerker er hormonelt;)
    Men skader ikke med myk hud da:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *