Coral Block Heel – den perfekte hverdagshælen

CORAL BLOCK HEEL

Jeg innrømmer det glatt, jeg er blitt elendig på å gå i hæler. Det utgår dessverre alt for ofte når jeg skal fly rundt med barnevogn og et lite lass med ting. Men jeg savner det. Jeg savner å fiffe opp hverdagsantrekkene litt.

Coral Block Heel - en perfekt hæl for hverdagene

Og der er disse ganske så perfekte. De har en liten kul «block heel». Jeg er egentlig av typen som synes at en hæl må tippe 7-8cm før den blir noe attraktiv. Men disse blokkhælene er akkurat passe «styggkule», så da er de innafor. Og de er selvfølgelig veldig greie å gå i, du merker jo knapt at det er en liten hæl.

Coral Block Heel - en perfekt hæl for hverdagene

Fargen er så vannvittig fin, at den må bare nevnes. Perfekt korallfarge på semsket skinn. Dét er en fin kombo det!

Coral Block Heel - en perfekt hæl for hverdagene

Jeg tenker at disse blir helt perfekte til kule jeans og en hvit skjorte, eller en liten blomstrete kjole.

 

Coral Block Heel - Ladybirds Nest Blogg

Photos: Ladybirds Nest Blogg

Hvis du skulle ha lyst til å titte etter et slikt par, så finner du de på H&M. Hvis de har igjen noen, vel og merke – det var nemlig ganske utplukket da disse ble med hjem.

One thought on “Coral Block Heel – den perfekte hverdagshælen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *