Camilla Pihl did it!

Photo: ladybird
Camilla Pihl gjorde en god jobb da hun designet en skokolleksjon for Bianco. Siden jeg har en ganske avslappet stil så var ankelbootien i semsket skinn helt perfekt for meg. Så den er nå en del av skosamlingen – kjøpt og betalt for egne penger!


Publisert

i

av

Kommentarer

4 kommentarer til “Camilla Pihl did it!”

 1. ladybird avatar

  Anonym: beklager, beklager, beklager at jeg ikke har fått svart deg før! Jeg har en litt smal fot, så det er litt vanskelig å svare på. Mewn fordelen med semsket skinn er jo ofte at det former seg veldig raskt etter foten din!

  Birgitte: de er perfekte, rett og slett! 🙂

  Camilla Pihl: Elsker de!

 2. camilla pihl avatar

  Så hyggelig å høre! <3<3<3<3

 3. Birgitte avatar
  Birgitte

  Jeg har også sikret meg et par av disse semskede bootsene. De er råkule, men samtidig laydback! I love them<3

 4. Anonym avatar
  Anonym

  Å samme her med avslappet stil, vil ha de jeg også. Hvordan er de i str? Jeg er litt bred i foten nemlig. Får komme meg avgårde å teste de tror jeg. Ser kule ut, klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *