Bye bye Bali og Bangkok – I’m back blogging!

Photos: ladybird
Da er vi tilbake på norsk jord, litt jet-lagged, litt brunere, litt blidere og fortsatt ganske beruset av en herlig Bali og bangkok ferie. Planen var egentlig å blogge litt mer under reisen, men så ble macen hacket. Og vet dere hva, det er helt greit, jeg har ikke noe dårlig samvittighet for å logge av litt innimellom. Det tror jeg vi alle har godt av.

Men instagram har blitt flittig oppdatert (sjekk ut @ladybirdsnest på instagram hvis du ikke allerede følger meg). Jeg kunne sikkert oppdatert den ti ganger så ofte, for det har vært så mye fantastisk å se, oppleve og nydelige små øyeblikk.

Nå lover jeg litt flere oppdateringer, og en rekke reisetips både fra Bali og Bangkok. 

One thought on “Bye bye Bali og Bangkok – I’m back blogging!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *