Boucherouite og Fjellets Skygge

Photos: ladybird
Jeg er så vanvittig heldig at jeg vant et nydelig Boucherouite-teppe fra nettbutikken Maison Malou. Og her om dagen dukket det opp i Posten. Så fantastisk fint! Elsker alle de nydelige fargene i teppet, en perfekt måte å tilføre farge i hjemmet nå som vi går mot mørkere tider. Teppet er håndknyttet i Atlasfjellene og jeg elsker den fargerike, bohemske looken. Samme dag dumpet boken Fjellets Skygge ned i posten, etterfølgeren til boken Shantaram – en av mine absolutte favorittbøker. Jeg gleder meg til å ta fatt på lesingen.

3 thoughts on “Boucherouite og Fjellets Skygge

 • Reply Rmoypp 6. januar 2024 at 08:43

  best allergy pill prescription strength allergy meds strongest over the counter allergy

 • Reply ladybird 2. november 2015 at 22:49

  Hei Mia! Tusen takk for så fin feedback, det setter jeg veldig stor pris på! 🙂 Er blitt veldig glad i det teppet altså, så godt å få inn masse farger her! fatet er fra Åhlens, jeg har det i ulike mønster og er veldig glad i de. De har mye fint på Åhlens så jeg synes det er leit at de skal legge ned de norske butikkene sine. Håper du har en Åhlens i nærheten av der du bor!

  Nok en gang, tusen takk – så koselig å høre! Nå sovner jeg med et smil på leppene i kveld 🙂

  klem

 • Reply Mia 2. november 2015 at 18:56

  Hei ladybird, og tusen takk for veldig inspirerende og herlig blogg! 🙂

  er enig i at teppet var nydelig, men jeg falt enda mer for det lille fatet du har under kaffekoppen din! 😀 kan du si meg hva merke dette er fra, og hvor du evt. har kjøpt det?

  takk igjen for at du er "dagens lille høydepunkt" i bloggverdenen min! 🙂

  Klem fra Mia

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *