Beautyfavoritter oktober

Inneholder produktlenker

Photos: ladybirds nest

Photos: ladybirds nest

Jeg tenkte jeg skulle prøve å samle opp mine beautyfavoritter hver måned. Noen skjønnhetsfavoritter fra baderomsskapet og sminkepungen som er brukt hyppig den siste tiden.

Denne måneden er det disse tre som er storfavorittene:

Coola Mineral Sunscreen Rose Essence Tinted Moisturizer

NB! Det er nå -60% på Coola på Pureskine.no – følg lenken!

Benefit Roller Lash

Christian Dior Rouge Dior Brilliant #458

Den fargede solkremen fra Coola bruker jeg året rundt, og først og fremst for sin fantastiske glød og finish. Den gir er en helt suveren glød til huden, som er ganske så vanedannende. Så for meg fungerer den mer som en BB-krem enn en solkrem.

Roller Lash er en helt super maskara fra Benefit! Det var først min frisør som anbefalte den til meg og deretter har jeg kjøpt den igjen og igjen. Jeg har anbefalt den videre til masse venninner og ikke hørt om en eneste en som ikke liker den!

Den siste oktoberfavoritten er en gloss fra Christian Dior. En perfekt rosa gloss uten glitter, bare litt shimmer. En perfekt hverdagsgloss!


I’ll gonna start sharing my monthly beauty favorites! This is the october favorites, three things I’ve been using a lot lately.

My first october favourite is Coola Mineral Suncreen Rose Essence Tinted Moisturizer. It’s really a sunscreen, but I love it for it’s glow and lovely finish. It works as a perfect BB Cream, adding that perfect fresh glow to the skin. My second favorite is Rolle Lash Mascara from Benefit. It was my hair dresser that first told me to try it out, and i’ve just kept buying it again and again. It’s a really good mascara. My last favorite is Dior Rouge Brilliant in #458, a perfect pink gloss.

3 thoughts on “Beautyfavoritter oktober

 • Reply Tqwdot 5. januar 2024 at 22:13

  best allergy medicine without antihistamine allergy medication without side effects kirkland allergy pills toronto

 • Reply Ingrid 26. oktober 2016 at 10:54

  Åh, gøy post! Elsker å få «snoke» i andres favoritter. Til neste gang hadde det vært gøy å se produktene på. I alle fall leppefarger synes jeg det er vanskelig å se når de bare er i flasken.

  • Reply randi ladybirds nest 26. oktober 2016 at 19:26

   Tusen takk for tilbakemeldingene Ingrid! Jeg elsker slike innlegg selv, så må jo ha noen av de innimellom. Farger på sminke er kjempevanskelig på bildr, og muligens enda vanskeligere å ta bilde av når de kommer på. Men det kan jo hende jeg finner noen andre smarte løsninger innimellom 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *