Bambivipper fra Diamond Studio

Behandlingen er sponset – anbefalingen er varm og ekte
  Photos: ladybird 
Om noen dager reiser vi avgårde på babymoon. Da er det sand mellom tærne og saltvannshår som gjelder. Det meste av sminke blir lagt bort når jeg er på ferie. For å føle meg litt freshere bestemte jeg meg for å få lagt vipper og da er det alltid en favoritt jeg tyr til. Jeg liker egentlig at det meste er så naturlig som mulig, derfor sverger jeg til Deimante på Diamond Studio når det kommer til vipper. Hun legger vipper akkurat slik du vil ha det, og når jeg vil ha de ganske naturlig, så får jeg det – perfekte bambivipper med andre ord. 
Dessuten synes jeg at vippene sitter veldig godt og veldig lenge når hun har lagt de. Det er ikke så ofte jeg pleier å legge vipper, det blir mest til spesielle anledninger som bryllup og ferier – men når jeg først skal gjøre det, så kjører jeg lett den 1,5 timen det tar meg å komme til Diamond Studio på Gjøvik.
Veldig fine priser har hun også! Sjekk facebooksiden til Deimante sitt studio eller kontakt henne på telefon 462 40 866.

4 thoughts on “Bambivipper fra Diamond Studio

 • Reply ecommerce 17. mars 2024 at 01:09

  Wow, wonderful weblog format! How lengthy have you been blogging for?
  you made blogging look easy. The whole look of your website is fantastic, let alone the content material!
  You can see similar here ecommerce

 • Reply Ndgepc 6. januar 2024 at 09:51

  costco canada cold and sinus allegra side effects best generic allegra

 • Reply ladybird 9. juni 2015 at 18:32

  Det har variert litt Heidi, litt ut i fra hva slags vipper jeg har lagt og hva jeg har drevet med. De satt ikke så lenge den siste gangen, for da dro jeg rett på ferie på Bali, med masse bading og solkrem. Men gangen før der satt de lenger, da tok jeg de i forbindelse med et bryllup. De begynner jo å falle av med en gang, men dette er som regel bare litt "overskuddsvipper". Har vel kanskje harr de på i opptil fire uker, før det blir for pistrete. Men det spørs litt på hva man gjør mens man har de på. Jo mer bading, dusjing, trening, ansiktsvask og slikt de blir utsatt for, jo raskere vil de jo falle av 🙂 Jeg har heller aldri hatt det lenge av gangen, maks et par måneder, så det har egentlig ikke vært noen slitasje på egne vipper. Det har selvfølgelig hendt at jeg har fjernet noen av de siste falske vippene med å dra de av og da har man mistet litt flere av sine naturlige vipper en nødvendig og kan få noen "hull" her og der, men det meste er no bare psykisk fordi man går fra veldig tette lange vipper, tilbake til sine egne naturlige 🙂

 • Reply Unknown 7. juni 2015 at 15:52

  Hei Randi!

  Jeg vurderer å teste bambivipper i sommer. Hvor lenge sitter vippene du har hatt? Blir dine egne ødelagt/slitte når de påsatte faller av? Hvor lenge kan man gå før man evt. fyller på? Hilsen Heidi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *