AquaPorin – ny lotion i baderomsskapet

Photos: ladybird
Et lite body lotion tips på en tirsdag! Jeg kom over denne helt tilfeldig da vi var i Kroatia. Jeg tok ikke med meg så mye body lotion nedover til kroatia, da jeg tenkte at de sikkert solgte Korres på apotekene der nede (Korres har nemlig min favoritt After Sun). Men jeg tok feil, ikke noe Korres å oppdrive. Da plukket jeg med meg denne istedet, og den ble en positiv overraskelse. Trekker raskt inn i huden, gir godt med fuktighet og lukter godt (lukter kanskje litt mye hvis du skal kombinere den med parfyme). Akkurat nå er den en favoritt både hos meg og kjæresten – han fikk nemlig veldig sansen for den etter å ha testet min.
Eucerin Aquaporin kan du kjøpe på de fleste apotek.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *