All Time favoritt fra Kashmina

Inneholder sponsede produkter // Kashmina Ambassadør
All Time Favoritt fra Kashmina

Det skal faktisk litt til, men nå har jammen meg Kashmina laget en ny genser som har blitt min All Time Kashmina favoritt.

All Time favoritt Kashmina

Jeg begynte vel ane at dette kunne skje allerede tidlig i våres da jeg snakket med Monica som er kvinnen bak dette norske merket, og hun fortalte meg om den kommende genseren med navnet Chunky Knit. Chunky Knit har bare så mye lovende i navnet sitt!

All Time Kashmina favoritt

Og den innfridde! Den er bare perfekt på alle måter.

All Time Kashmina favoritt

Jeg elsker mønsteret i strikken, den litt oversizede fasongen, og alle små detaljene når det kommer til selve fasongen.

All Time Kashmina favoritt

Bare sjekk ut de digge ermene med ekstra vidde, som smalner igjen helt nederst – slik at genseren fortsatt er litt nett.

All Time Kashmina favoritt

Hittil har genseren blitt kombinert med skinn og jeans. Men jeg ser for meg mange fine kombinasjoner utover høsten. tenk bare hvor fin den blir over en blomstrete kjole!

All Time Kashmina favoritt

Akkurat nå nyter jeg hvert kjølige øyeblikk til å snike meg inn i genseren, og jeg vet at den kommer til å bli brukt hyppig til høsten, vinteren og de kommende årene. Dette er rett og slette en ny favoritt fra Kashmina, all time favoritt sammen med signaturskjerfet.

All Time Kashmina favoritt

Og i tillegg så er den i en av mine absolutte favorittfarger fra Kashmina – beige. Denne nydelige, kalde beigefargen som bare Kashmina får til så utrolig godt! Genseren finnes også Dus fersken, hvit og mørk grå. Nydelige alle og enhver.

2 thoughts on “All Time favoritt fra Kashmina

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *