All That Jazz

En sniktitt på By Malene Birger sin AW14 visning «All That Jazz», som jeg fikk med meg da jeg var i Køben. Tror dette må være en av de beste kolleksjonene jeg har sett fra By Malene Birger. (Litt kleint å se seg selv sitte å instagramme på skjermen og). 

Publisert

i

av

Kommentarer

4 kommentarer til “All That Jazz”

  1. ladybird avatar

    Luisa: ha ha ha…det er helt sant, jeg var der og er veldig heldig :-))

  2. ladybird avatar

    Choose Well Buy Few: Det var en super visning, mange ting som gikk rett på ønskelista! 🙂

  3. Luisa Fernanda del Mar avatar

    Det kan være så kleint du vil, men du var der heldiggrisen 😀 Elsker kolleksjonen, åh, By Malene Birger er i egen særklasse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *