Airbrushed!

Photos: ladybird
Jeg synes at det er litt litt trist at sesongen for bare legger er over. Eller, helt over er den ikke for min del. Det hender at jeg går for bare legger til kjoler i festlige lag også på høsten og vinteren. Så lenge jeg ikke skal være så mye ute, så går det helt fint, da frysre jeg ikke. Men det er jo ikke alltid mine bleke legger er like representable. En ting er at sommerfargen har bleknet, men så har du synlige blodårer, blåmerker etter trening og denslags. Og hudfargede strømpebukser, det er uaktuelt.
Da er denne kremen og sprayen fra Sally Hansen geniale! Det er nesten som en slags foundation for bein, den gir en lett dekkende effekt og en matt fin finish. Beina ser rett og slett airbushed ut! Og ja, den sitter godt! Jeg hadde den på i helgen og mine ekskollegaer trodde ikke på meg da jeg sa jeg ikke hade på meg strømpebukser, de syntes huden så så jevn, matt og fin ut. For å demonstrere at den sitter veldig godt så gned jeg litt av undersiden på stoffet på kjolen litt hardt mot leggen min, og vet du hva, det var bare såvidt du kunne se at litt smittet over på min sorte kjole.
Meeeeen, det er et men her – denne får du dessverre ikke kjøpt i Norge (ihvertfall ikke som jeg vet). Så hold øynene oppe når du er utenlands. Jeg kjøpte disse to på et apotek da jeg var i Dublin, men de har de også mange andre steder, f.eks USA.

6 thoughts on “Airbrushed!

 • Reply Williamzesee 20. april 2024 at 21:17

  п»їlegitimate online pharmacies india http://indiaph24.store/# online shopping pharmacy india
  reputable indian pharmacies

 • Reply Floydbuh 20. april 2024 at 16:57

  mexico pharmacy: Online Pharmacies in Mexico – mexican online pharmacies prescription drugs

 • Reply Pdvgqq 5. januar 2024 at 22:12

  prescription vs over the counter prescription medication for severe allergies prescription medication for severe allergies

 • Reply ladybird 17. november 2014 at 18:22

  Ingebjørg og Silje: Tusen takk for tipset! Jeg har foreløpig brukt kremen mest, så jeg har egentlig ikke helt grunnlag for å sammenligne de veldig grundig enda. Er sålangt fornøyd med begge deler, men har ikke nok erfaring med de til å legge ut om hvilken man bør velge 🙂 Føler kanskje jeg bør teste de i litt varmere omgivelser før jeg sier noe, slik at man får testet hvordan de sitter når det blir varmt og klamt!

 • Reply Silje 13. november 2014 at 11:36

  Jeg har kjøpt sprayen på feelunique selv, og synes det funker helt supert. Har du prøvd kremen enda? Har du noen formeninger om forskjellene på kremen og sprayen?

 • Reply Ingebjørg 13. november 2014 at 10:16

  Enig, den er smashings! De selger forresten sprayen på feelunique, så man MÅ ikke dra til utlandet for å stocke up 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *