Å stjele skjorter fra herrene

Photos: ladybird
Jeg liker skjorter som er litt store og oversized. Ofte er dameskjorter litt kjipe i kvaliteten og snittet er veldig formelt og businesslike, på en litt kjip måte. Derfor er herreskjorter tingen for meg. Da får jeg den perfekte løse passformen og gode kvaliteter. Et lite tips til deg, gå innom en herrebutikk og prøv noen herreskjorter nå under salget, da kan du få deg en superfine skjorter til en god pris. For at de ikke skal bli altfor store og bomsete så velger jeg ofte skjorter fra merker som har en litt smalere passform, slik som Bruns Bazaar, Filippa K og Zara. Den hvite varianten skal få lufte seg allerede i dag.

2 thoughts on “Å stjele skjorter fra herrene

  • Reply ladybird 18. februar 2014 at 21:19

    Elin: Det har du helt rett i! Jeg er ganske beskjedent rustet i brystpartiet, men skjortene kan ofte sprike uansett. Holder meg stort sett til herreskjorter jeg 😉

  • Reply Elin 18. februar 2014 at 14:38

    Smart!
    For ikke å snakke om spriken som så alt for lett kommer over bysten. Ikke at jeg er så stor over der, men jeg kommer liksom ikke unna en sikkerhetsnål der uanset. Skal sjekke ut herreskjorter 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *