310515

Photos: ladybird
Mai har vært en veldig fin måned stappet med reising, opplevelser, feiringer og tid med venner og familie. Med søndag og siste dag i mai blir det total avslapping – det har både mamma og babybump godt av i dag.
På fredagens festligheter ble det helsort.
Kjole/Samsøe Samsøe, jakke/Zara, veske/Balenciaga

4 thoughts on “310515

 • Reply Vpqwmd 5. januar 2024 at 18:01

  allergy med comparison chart allergy medications for itching skin walgreen generic allergy pills

 • Reply ladybird 2. juni 2015 at 18:47

  Hei Anonym: Tusen takk for hyggelig feedback! 🙂 Og gratulerer så masse med graviditeten. Er virkelig en kjempefin tid vi er inne i, ikke sant! Jeg er glad du finner klestipsene nyttige. Du spurte etter strekkmerke-produktene i grevens tid, for nå la jeg akkurat ut innlegget – og som du vil lese, jeg er ikke like fornøyd med alle, men veldig fornøyd med noen! 😉 Jeg har sålangt klart meg med en tube og en flaske av Decleor-produktene, men er nå på siste rest. Og da har jeg også brukt litt andre produkter innimellom, og jeg har heller ikke hatt med produktene på ferie, da har jeg hatt med meg en kroppsolje. Et lite tips til, gå for mye høyere solfaktor enn vanlig, huden din tåler sol mye dårligere enn normalt nå 😉 Jeg klarte til og med å bli brent med SPF50!

  KaariineeMK: Tusen takk! Nå har jeg akkurat tippet 31 uker, så det er ikke såååå lenge igjen nå 😉

 • Reply KaariineeMK 1. juni 2015 at 08:25

  Gratulerer så mye! 🙂 Hvor langt er du på vei nå?

 • Reply Anonym 1. juni 2015 at 07:09

  Så kjekt og følge graviditeten sammen med bloggen din. Jeg er selv gravid og setter stor pris på tips og inspirasjon. Jeg fikk ganske nylig, men allikevel tidlig en liten babybump så klesrådene her har kommet godt med 🙂 Jeg har et spørsmål i forhold til produktene du anbefalte fra Decléor for voksende mager. Er du fornøyd med produktene? Er de drøye i bruk? Brukte du dem når du var på ferie eller brukte du andre produkter da? I tillegg til solfaktor selvklart!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *