3 gode selvbrunere – solkysset hud coming up!

Inneholder produktlenker

Golden Days

Golden Days with glowing skin

Litt hjelp til solkysset hud? 3 x selvbruner favoritter

Hvis du er som meg, så trenger du litt ekstra hjelp for å få en litt solkysset farge på vårbleke legger. Med juni kommer forhåpentligvis flere deilige dager med sol, og dermed bar hud. Det føles alltid litt bedre når man har litt farge. Siden jeg ser at flere kjører tilbud på noen av mine selvbrunings-tilbud i disse dager, så tenkte jeg at det var et godt tidspunkt å komme med noen selvbrunertips!

Golden DaysDenne selvbruneren fra Clarins har jeg brukt siden den kom ut på markedet for noen år siden. Det er selvbruningsdråper som du blander i din egen dagkrem, for å gradvis bygge opp en gylden farge. Den lukter slettes ikke så ille til å være en selvbruner 020og gir en fin farge (passer best til dere som har litt gyldne eller gule toner i huden). Husk, ikke bruk mange dråpene – det er veldig lite som skal til! Fargen blir finest når man modererer seg og lar fargen bygge seg opp over noen dager. Du kan klikke den hjem her, med -15% rabatt til og med 03.06.

Golden Days

En annen favoritt er produktene fra Chocolate Sun! Her snakker vi et litt renere og mer naturlig selvbruningsmerke. Et godt alternativ hvis du er litt mer opptatt av hva produktene dine inneholder. Chocolate Sun produktene finnes både i spray, slik som denne, eller gelekremer. Den gir en fin brunfarge og er lett å fordele, slik at man får et jevnt sluttresultat. Chocolate Sun finner du hos Pureskin.no nå til -50%! Jeg har skrevet mer om Chocloate Sun sine selvbrunere i dette innlegget.

Golden skin

Den siste er fra TanOrganic. En selvbruningsolje som gradvis bygger opp en fin farge. Den er økologisk og fri for ulumskheter. Dessverre så har jeg plukket med meg denne når jeg har vært ute på reise, og jeg aner dessverre ikke om det er noen forhandlere på den her hjemme. men noter gjerne navnet bak øret, og sjekk ut merket hvis du kommer over det på tur!

Og hus, alltid bruk SPF – året rundt, uansett vær!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *