Hudpleiefavoritter fra ISUN

Inneholder sponsede produkter // Pureskin.no Ambassadør
Hudpleiefavoritter fra Isun

Langt oppe i fjellene i Colorado blandes naturlige, villtvoksende og økologiske ingredienser til rene, luksuriøse hudpleieprodukter fra ISUN. For jeg tror ISUN må være et av de naturlige merkene som føles mest lyxig. ISUN baserer seg på rå ingredienser, noe som gjør produktene veldig potente og legger opp til at resultatet skal være sunn, glødende hud som strutter av vitalitet. De siste par månedene har disse to vært en del av min daglige hudpleierutine – ISUN Lavender-Sage Cleanser og ISUN Rhassoul Exfoliant.

Isun hudpleie

ISUN Lavender-Sage Cleanser er en silkemyk rensegele som skånsomt renser huden. Jeg simpelthen elsker den luksuriøse følelsen denne gir! I utgangspunktet er jeg ikke så glad i rensgel, jeg synes det ofte virker som det stripper huden for fuktighet. Denne her føles bare silkemyk og smooth! Og huden føles myk og ren, ikke stram og ubehagelig. Pg jeg elsker den veldig naturlige duften som gir meg assosiasjoner til et deilig «grønt» SPA! Den inneholder blant annet rosmarin, lavendel, salvie og neem. Hvis du synes naturlige og grønne produkter ikke føles så lyxig test ut ISUN!

«Levende hudpleie laget for hånd med kjærlighet og omtanke i fjellene i Colorado»

ISUN hudpleie

Rensen er helt super å blande med litt av det andre ISUN produktet, Rhassoul Exfoliant. Da får du en syperdeilig og veldig effektiv skrubb!

Første gangen jeg hørte om Rhassoul var da jeg besøkte SPA’et på The THIEF for første gang. Der har de nemlig en Rhassoul steambadstue. Rhassoul er opprinnelig et ottomansk baderituale som foregår i en steambadstue. Og har du noengang sjansen til å teste det ut når du er i et SPA der de har Rhassoul, så kan jeg anbefale det på det varmeste!

Når det kommer til ISUN sin Rhassoul Exfoliant så er den veldig effektiv! Denne lille inneholder pulver som består av krystaller fra havbunnen. Disse blandes med en ISUN rens og masseres forsiktig inn i huden. Ved å la blandingen ligge på huden i opptil 20 minutter så fungerer blandingen som en deilig maske. Her er det bare å bruke produktene etter behov!

Isun hudpleie

Photos: ladybird

Jeg merker at huden min liker ISUN produktene! Ved regelmessig bruk har huden blitt klarere og renere. Den digge skrubben ser ut til å ta knekken på en del sorte prikker og huden ser freshere ut, rett og slett! ISUN er riktignok ikke det rimeligste merket innen grønn hudpleie, men akk så deilig og lyxig det er!

3 thoughts on “Hudpleiefavoritter fra ISUN

 • Reply Pstesn 5. januar 2024 at 17:57

  most recommended allergy medication best allergy medication for itching claritin allergy sinus 12hr costco

 • Reply Luisa - La Mar 10. januar 2018 at 12:38

  Disse høres skikkelig bra ut! Hvem liker vel ikke litt lyx?

  • Reply Ladybirds Nest 11. januar 2018 at 13:27

   Det er så sant! Deilig når man kan få begge deler! Ofte så er en del naturlige merker veldig «praktiske», og ikke så lyxige. Her får man både og! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *