250814 – skinn og kashmir

Photos: ladybird
Det er nesten litt kaldt å gå med bare legger, men jeg tviholder på det så lenge jeg kan. Det hjelper godt å pakke seg inn i deilig kashmir.
Dere som følger meg på instagram så kanskje at jeg hadde kjøpt et nytt skinnskjørt fra Ganni? Det er helt perfekt – så enkelt, så riktig. Dette kommer jeg til å bruke år etter år.
Skjørt/Ganni, genser/H&M Man


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

5 kommentarer til “250814 – skinn og kashmir”

 1. Anonym avatar
  Anonym

  Supert ? Takk for svar ?

 2. Ladybird avatar

  Anonym: Så hyggelig – tusen takk! Jeg vil si at skjørtet er normalt i størrelse. Jeg bruker både small og medium, og har dette i medium. Vil ikke at det skal være for trangt. Ta det du vanligvis bruker eller gå opp hvis du står mellom to størrelser 🙂

 3. Anonym avatar
  Anonym

  Fin blogg du har ?Utrolig fint skjør? tenkte jeg skulle bestillecdet på nett, hvordan er det i str?

 4. ladybird avatar

  Tusen takk! Selvfølgelig er det et veldig fint kompliment å bli sammenlignet med Camilla Pihl, hun er jo tross alt en av Norges beste bloggere! Så tusen takk! 🙂 Kjedene er fra Efva Attling, de har hengt fast rundt halsen min i mange år!

 5. Anonym avatar
  Anonym

  hvor er smykkene fra? så fin blogg du har også, minner meg om camilla pihl, både stilmessig og når det kommer til bloggen haha! håper du tar det som et kompliment for hun er N-Y-D-E-L-I-G

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *