Videoer

 • Tirsdagstune – «Let it go» James Bay

  Tirsdagstune – «Let it go» James Bay

  Fløyel i øret fra James Bay En deilig tirsdagslåt fra James Bay. «Let it go» er en slik låt som kan gå opp igjen og opp igjen. Og jeg er egentlig ikke en slik person som hører på låter i repeat. Perfekt bakgrunnsmusikk på en travel tirsdag.

 • Søndagschill – Mexican Margarita

  Søndagschill – Mexican Margarita

  Mexican Margarita – Jacob Gurevitsch En deilig låt som fanger søndagsmooden. Mexican Margarita er passe chill, den har litt spanske gitartoner og passer like godt å lytte til under en parasoll som en sen sommerkveld med et glass sprudlende i hånda.

 • How To: Chia Pudding

  How To: Chia Pudding

  Chia pudding er en av de enkleste og beste frokostene jeg vet om – og kan varieres i det uendelige. Men mange synes det høres så komplisert ut. Men tro meg, det er det ikke! Bare ta en titt her. Det vanskeligste blir å få tak i chiafrø, og det er ikke så vanskelig – […]

 • God natt yoga

  God natt yoga

  Yoga er en deilig måte å avslutte dagen på. Bare roe helt ned og fokusere på deg selv noen minutter før leggetid. Good night yoga – the perfect way to slow down and get ready for a good nights sleep.

 • Beachlooken på 1-2-3

  Beachlooken på 1-2-3

  Ok, været har ikke vært helt med oss i det siste. Så strandkrøllene kommer ikke av seg selv. Meeen man kan alltids jukse litt, og denne måten er veldig enkel. It haven’t been beach weather in Norway lately. So we have to fake that beach hair. And here is the easy way!

 • En litt messy french chignon

  En litt messy french chignon

  Jeg har aldri vært flink til å sette opp håret mitt. Synes det er så fint, men jeg har som regel endt opp med å ha håret hengende rett ned. Inntil jeg ble gravid, og ikke minst begynte å amme! Jeg forstår godt at mange klipper seg ganske kort når de ammer. For det håret […]

 • Strobing med Kim

  Strobing med Kim

  Glød, det er greia mi når det kommer til make up. Med masse glød ser man så mye friskere ut. Jeg kom over denne videoen på Kim Kardashian sin youtube-kanal her om dagen og der var det et og annet godt tips. Jeg fikk blant annet lyst til å sjekke ut det produktet fra Benefit! […]

 • Beauty-snakkis med Nicci Welsh

  Beauty-snakkis med Nicci Welsh

  Fashion Post hadde en skjønnhetssnakk med Nicci Welsh, den danske make-up artisten som har sminket utallige kjendiser, moteshow, modeller etc. For my international readers Fashion Post did a beauty talk with the danish make up artist Nicci Welsh.

 • Surf Panorama

  A balanced composition feels right. It feels stable and aesthetically pleasing. While some of its elements might be focal points and attract your eye, no one area of the composition draws your eye so much that you can’t see the other areas.

 • Trening på hotellrommet

  Trening på hotellrommet

    Det føles alltid deilig å sette av tid til trening når man har ferie. Da har man plutselig litt ekstra med tid og man får så mye mer ut av dagene når man starter eller avslutter den med trening. Her er to videoer som kan inspirere til litt trening på hotellrommet.