En litt messy french chignon

Jeg har aldri vært flink til å sette opp håret mitt. Synes det er så fint, men jeg har som regel endt opp med å ha håret hengende rett ned. Inntil jeg ble gravid, og ikke minst begynte å amme! Jeg forstår godt at mange klipper seg ganske kort når de ammer. For det håret er mye i veien. Min løsning ble å sette det opp, eller flette det. Så og si hele tiden. Så nå er jeg over den kneika med å sette opp håret. Kanskje jeg til og med kan ekspandere med en slik look som dette. Striglet har aldri vært min greie, så messy er nesten alltid en innertier.

For my international readers

I’ve never been a girl that wears my hair in braids and up do’s. It usually just have been hanging there. Until I got pregnant, and not to speak – breast feeding! Then there was a new era, and I never wore my hair down. I really understand the mommys that go for the “mum cut”, but that wasn’t really a case here. I might even try out the french chignon, at least the messy one.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.