Rom til kidsa

Photos: Frenchy Fancy, Paulet Paula, Bodie and Fou, Michaella Noella Design , Tiny Tribe Magazine, Apartment Therapy
Jeg synes det kan bli litt for sukkersøtt med bare babyrosa, så det har vi styrt unna med lille monkey. Selvfølgelig blir det litt rosa, men ikke med blonder, volanger, sløyfer og alt dill – heller med litt grafisk og etnisk, og gjerne med en dæsj humor. Dessuten er jeg glad i farger til barn! Det er litt trist når babyer og barn bare går i grått og beige, og har hvite eller grå, og veldig kalde, kjedelige rom. De er jo barn – la de få litt farger!
Her er litt inspirasjon til barnerommet, både for deg som liker det dust og delikat, men også for deg som foretrekker litt mer farge. Og alle har litt humor og kant!

4 thoughts on “Rom til kidsa

 • Reply ladybird 19. oktober 2015 at 21:19

  Det setter jeg veldig stor pris på at du tar deg tid til å si Maren 🙂 Tusen takk!!

 • Reply Maren 21. september 2015 at 09:29

  det synes jeg du klarer også, blir veldig inspirert av ig kontoen din og bloggen. Liker også tipsene du gir, om diverse produkter osv.. 🙂

 • Reply ladybird 20. september 2015 at 17:35

  Maren: jeg er helt enig med deg! Jeg har konsekvent kjøpt veldig behagelige klær til lille, de skal være myke, lette å få på og av og praktiske. Etterhvert kan man selvfølgelig kjøpe litt mer morsomme plagg, men jeg synes det er viktig å oppdra datteren min til at utseendet og den delen ikke er så veldig viktig, men at det er andre verdier vi kommer til å fokusere mer på. Nå viser jo selvfølgelig instagram en veldig redigert del av virkeligheten, også for min del. Men jeg prøver å holde det litt nede på jorda 😉

 • Reply Maren 3. september 2015 at 17:23

  ja, helt enig, man blir glad av farger og det gjør barn også:-)
  føler det er mange som "tror" barna er små dukker man skal kle opp, spes på instagram. Noe av det viktigste er jo at det er behagelig og at barna får beveget seg uten at noe strammer:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *