Rosa og Fluffy møter Cord

Reklame // Inneholder annonselenker

Rosa & Fluffy møter cord

Pastellfarger har ikke hatt så stor plass i min garderobe. Men den siste tiden har det sneket seg inn litt mer duse pasteller, og da i form av rosa strikk.

Rosa og fluffy

Denne høsten har flere rosa gensere og strikkejakker flyttet inn i klesskapet. De er ekstra fine nå på høsten nå om man har litt sommerglød. Og helt perfekt til brune toner som jeg også har fått litt dilla på i det siste.

Rosa og fluffy

Denne strikkejakken i mykt alpakkagarn fra Lindex er en rosa favoritt. Det er egentlig en ganske lang strikkejakke, men her har jeg rett og slett omfavnet meg selv med den og deretter stappet den litt ned i buksa i front, slik at den holder seg på plass. Jeg liker volumet det skaper, og den litt tilfeldige og avslappede looken.

 

Rosa og fluffy

Jakka finnes forresten i tre farger til, både sort, grå og blå. Jeg liker modellen så godt at jeg nesten tror jeg må ha den i en av disse fargene.

Rosa og fluffy

Photos: ladybird

Også er det cord da! Dét er hot. Det kommer nok til å snike seg inn mer cord i denne garderoben i høst. Har lyst til å finne et fint skjørt også, og en jakke. Og antageligvis flere bukser, jeg ser for meg en kul en med sleng! Denne varianten her er forresten fra H&M Divided, en kort modell med litt ekstra vidde. Den er så kul! Og helt perfekt til duse rosatoner. Jeg klikket hjem buksene fra nettbutikken til H&M, men der er de dessverre utsolgt nå – så sjekk ut din lokale H&M!

Pst! Du kan nå å -15% på alle varer, inkludert salgsvarer hos Lindex. Bruk koden Superweek18. Tilbudet gjelder til og med 16.september.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.