All Time Exuviance Favourite

Inneholder produktlenker
Tuben som kjøpes igjen, igjen, igjen og igjen…

Jeg aner ikke hvor mange tuber av denne jeg har vørt gjennom. Vil tro at jeg har tippet ti. Ihvertfall! Exuviance sin Ultra Restorative Creme er min go-to vidunderkrem, den jeg tyr til når huden trenger litt ekstra. Om det er sesongskiftene som gjør huden tørrere, etter perioder i sol, som nattkrem når huden trenger ekstra fukt – rett og slett når huden trenger litt ekstra!

All Time Exuviance Favorite

Photos: Ladybirds Nest

Den ser kanskje litt skremmende ut, med sin grønne farge og sin tykke, nesten voksaktige konsistens. Men se bort fra det og test den. Den er suveren, og jeg er ganske så sikker på at du vil synes det samme! (Alle jeg anbefaler den til kommer tilbake og sier de elsker den og at den nå er fast inventar i baderomsskapet!) Den er tykk og veldig pleiende. Og selv om den føles litt voksaktig og annerledes når du smører den på, så blir den hverken blank eller fet på. Den gir bare en skikkelig fuktboost!

Og som en siste liten bonus, den lukter også skikkelig digg! Mange hudpleiere fører Exuviance, hvis din lokale hudpleier ikke gjør det så kan du shoppe Exuviance på nett, for eksempel hos Skincity.no.

2 thoughts on “All Time Exuviance Favourite

  • Reply Hanne 7. mars 2018 at 10:22

    Den er min favoritt også! Digger også fuktighetsmasken fra Exuviance; Deep hydration treatment. Skikkelig fuktighetsboozt:)

    • Reply Ladybirds Nest 14. mars 2018 at 22:06

      Den er helt super! Åhhh for et genialt tips! Merkelig nok så har jeg ikke testet den masken enda, og jeg som er så glad i fuktighetsmasker! Da må jeg slenge med den neste gang jeg skal handle inn litt Exuviance, begynner å bli tom for mange favoritter nå 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.